HTML

Szabad Palesztinát!

Friss topikok

Palesztin holokauszt, avagy izrael az állami terrorizmus képviselője

2017.03.13. 17:56 Külföldi hazaküldő

palesztinaKedves Olvasóim, Kedvelőim! Nos, túl vagyunk egy hacker támadáson, amit a devizahitelek jogtalanságának témájában írtam és ezek szerint sok ellenérdekű felet negatívan érintett a dolog. Nagy energiákat mozgósítva sikeresen feltörték arctalan senkik a blog-magazinunkat és ott kisebb, de azért csak néhány nap alatt gyógyítható károkat okoztak. Ez a cikk azonban  palesztin felebarátainkért szól, akiket az izraeli katonaállam szisztematikusan gyilkol, nap, mint nap! Bár nem kedvelem a muszlim barbár vallást sem, azonban izrael fasiszta viselkedése ellen minden igazi jogvédő felemeli szavát. Persze a zsidó valllásis egy rasszista vallás, az antiszemitizmus is ennek köszönhető a világban. Forrás talmudjuk: http://www.realjewnews.com/?p=156

Ennek a bejegyzésnek azonban más a témája. Ez az a téma, amiről alig hallani a magyar médiában, legfőképpen az MTI tudósításaiban. Izrael terrorállam fasiszta módszerekkel és módszeresn gyilkolja a civileket Gázában és erről mélyen hallgat a magyar sajtó, esetleg néha említést tesznek Palesztin rakétákról, amik nagyon ritkán találnak célba. Arról nem beszélnek, hogy ezek a rakéták már egy izraeli agressziónak a következményei és hogy ez az "állam" az igazi probléma a közel-keleten. Izrael sajnos nem felel meg, nem engedelmeskedik évtizedek óta az ENSZ és az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatainak sem és ha ezt pl. Lovas István tényfeltáró újságíró ha megkérdezi egyes EU vezetőktől vagy akár magyar kormánytagtól, akkor mellébeszélést kap csak válaszul. De a lényeg ez: Izrael évek óta nem enged be ENSZ megfigyelőket, még mind a mai napig nem sikerült a nagy 2008-as izraeli mészárlást Gázában az ENSZ részéről értékelni. A jó hír az, hogy a tegnapi nappal Palesztina előrelépett az ENSZ-ben és megfigyelői státuszt kapott. Izrael bábja, az USA persze pofátlanul ellene szavazott..

A 2008-2009-es izraeli-gázai (palesztin) háború civil áldozatai

3 izraeli civil halott - kb.2000 palesztin civil halott

Na, ez az,ami a nemzetközi jog arányos válaszcsapáselvének ellentmond ésezértháborúsbűnös országa terrorállam izrael. Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Gaza_War_(2008%E2%80%9309)

 

Ha nem lenne Izrael ott, ahol van, akkor nem lenne közel keleti probléma! Kép: Az izraeli terror egyik gyermek áldozata 

izrael_terror

 

Izrael már minden szomszédját megtámadta és amíg a nemzetközi sajtó Iránt vádolja atombomba építési szándékkal, addig Irán modern történelme során soha nem támadott meg senkit! Ott van egy állam, ami egy igazi atom nagyhatalom és évtizedek óta megsért minden létezö ENSZ törvényt, nem hajlandó együttműködni az ENSZ-el, nem engedi be annak megfigyelőit a 2008-as nagy mészárlás óta sem.

De lássuk a new york-i ortodox zsidó csoportosulás szóvivőjének véleményét izrael törvénytelen és rasszista államáról

 

De nézzük meg ezt a további videót az igazi Auschwitz-ról, ami napjainkban játszódik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-rasszista.blog.hu/api/trackback/id/tr9212335505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása