HTML

Szabad Palesztinát!

Friss topikok

Izrael ismét aránytalan gyilkolást végez!

2014.07.10. 20:32 Külföldi hazaküldő

Miért hallgattok "magyar" jogvédők??

Betelt a pohár, könnyes szemmel nézem a sok halott palesztin gyermek fényképét az interneten, miközben egyetlen izraeli áldozatról sincsen szó a hírekben. Akkor miért gyilkol izrael terrorállam?

Hol vagytok kedves média és főleg ti, állandóan a rasszizmus miatt vonyító jogvédők? Ha csak a jelenlegi izraeli történéseket vizsgáljuk, akkor is megállapítható, hogy izrael rasszista terrorállama (direkt a kis betű és mostantól mindig) ismét aránytalan válaszcsapást alkalmaz, ami a nemzetközi jog ismételt leszarása. Tudja Ön, hogy izrael rasszista terrorállamban még a nők is 3 évig katonák és törvényileg tilos más rasszal, azaz palesztinnal házasodni?? Az ökrök: hiszen testvérnépekről beszélünk. 

Miről is van szó izraelben?

Kép: rengeteg gyermek áldozat, gyönyörű palesztin gyerekek, mint a mi gyermekeink...

palesztina.jpgIzrael elvette a palesztin területek 90 %-át, a maradék Gázát körbekordonozta, ugyanúgy, ahogy a gaz nácik tették velük, pl. Aushwitz-ben és folyamatosan vegzálják, megalázzák, lelövöldözik, ellenőrző pontokon zaklatják, vallatják, verik a palesztin őslakosokat.

Mi magyarok ugye már kb. 90 év után sem említhetjük meg nagy Magyarországunkat, persze izrael kb. 1800 év kiűzetés után visszafoglalhatta Palesztinát és azóta gyilkolászhatja az őslakosokat.

A jelen konfliktusban eddig több, mint 50 palesztin áldozat van, pedig a béna Hamasz rakéták egyetlen izraelit nem öltek meg!! Ez arányos "válaszcsapás"?

Egyáltalán: milyen önvédelem jogáról beszél az agresszor???  Ha te valakit leigázol, körbebetonozod 5-8 méter magas beton kerítéssel, éhezteted, elűzöd, házait, oliva fáit ledózerolod, néha még amerikai emberjogi aktivistán is áthajtasz bull-dózerral akkor te nem beszélhetsz jogos önvédelemről!! Te egy agresszor vagy, aki katonailag megszállva tartod azt a bennszülött népet, te vagy a támadó!! A bennszülöttek a védők!!

A Hamasz természetesen az eddigi sokszoros palesztin áldozatok hozzátartozóiból állhat főleg. Eddig is vagy 20 gyermek halt meg az izraeli légitámadásokban, amik persze családi házakat. illetve még kávézót is ért.Mellékelek néhány képet, hogy mi folyik, a Jobbikon kívűl úgyis hallgat az összes nagy demokrata párt, az M'-ről, többi állami TV-ről és főleg a cionista TV-kről nem is beszélve. Hol vagytok jogvédők ilyenkor??

Egyetlen igazi jogvédő Tv és műsor van jelenleg ebben az országban: Szaniszló Ferenc és az Echo TV.

Ami izraelben zajlik, az persze színtiszta rasszizmus, ezért mi, igazi emberjogi aktivisták fel kell, hogy emeljük szavunkat. Izrael egy katonaállam, terrorállam, rasszista elnyomó gépezet, ami a tetejébe még azthíreszteli magáról, hogy a Közel-Kelet egyetlen demokráciája. Egy országocska, ahol jelenleg is többszáz gyermeket tartanak börtönben ítélet nélkül kődobálásért. 

Hol vagytok keresztények?

Feltűnt már valakinek, hogy a mo-i "keresztény egyházak, élen a katolikus és reformárus egyházzal mennyire kussol?? Egy szó nem hagyja el ajkukat, hogy ugyan már ne gyilkoljátok muszlim felebarátainkat. teljes csend, néma bűnpártolás ez és egyben a legszebb bizonyítéka, hogy ők bizony nem istenfélő emberek, hiszen bűnpártolásuk bűn Isten előtt, de mivel ők nem akarnak Istennek megfelelni, ezért ők nyilván ateisták igazából, csak a híveket hülyítik irreális meséikkel, példabeszédeikkel. 

Izrael háborús bűnös 

Természetesen arról sincsen túl sok szó a médiában, hogy izrahell többször bevetett fehér foszfort civilek ellen. Ez egyértelműen háborús bűntett. Persze a legtöbb  média mélyen hallgat, de pl. ez nem:

http://www.theguardian.com/world/2009/mar/25/israel-white-phosphorus-gaza

palesztina_1.jpg

Éppen most megy az M1-en: Izrael egy házat talált el, ahol a 8 halottból 5 gyermek!!!

Még egy kép, hogy felfogja mindenki, hogy mi folyik izraelben, azaz Gázában:

pal_3.jpg

A Neturei Karta International , egy new york-i ortodox zsidó szervezet évek óta izrael megszűnéséért küzd és imádkozik. Izraelt nem tartják a Tóra szerint elfogadhatónak, mivel a judaizmus szembenáll a cionizmussal, visszaadnák a palesztinoknak földjeiket. nap, mint nap demonstrálnak izrael megszűnéséért, a palesztinok földjeinek visszaadásáért. Éljenek az igazi, nem rasszista, zsidó jogvédők. hamarosan cikk róluk is.

Honlapjuk:http://www.nkusa.org/index.cfm

Kép a hős zsidó rabbikról és legutóbbi bejegyzésük arról, amiről a magyar és világ média hallgat, a cionista támadásról Palesztina ellen: http://nkusa.org/activities/Demonstrations/20140705.cfm

pal_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: izrael hamasz református rasszista cionista emberi jogok neturei karta katolikus apartheid terrorállam Gáza

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-rasszista.blog.hu/api/trackback/id/tr406497809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása