HTML

Szabad Palesztinát!

Friss topikok

Folyik az izraeli betörés a Gázai övezetbe, sok ártatlan áldozat

2014.07.19. 18:40 Külföldi hazaküldő

Izrael terrorállam, apartheid rendszer katonai csúcstechnológiával  most már szárazföldön is támadja a sűrűn lakott Gázai övezetet, Gázát. Ahogy az eddigi Palesztin-izraeli összecsapásokban is, most is az űrtechnológia üzent hadat a kövekkel dobálódzó fiataloknak, illetve sok száz irányíthatatlan Hamasz rakéta is elindult már izrael terrorállam felé, azonban összesen 1 izraeli halott van csak eddig. Palesztin oldalon, mai adatok szerin 350 körül jár az áldozatok száma, aminek kb. 30 %-a gyermek. 

A tengerparton labdázó 4 "terrorista" gyerek felrobbantásának fotói:

 

Amire még a CNN is felhördült

Még az amerikai székhelyű, cionista irányítású CNN is egész elfogadhatóan leadta a tényeket: a hős izraeli védők szándékosan, rakétával megöltek 4, a tengerparton labdázó palesztin gyereket! Ennyit tudnak a hős védők, akik eddig kb. 100 palesztin gyereket gyilkoltak meg az arányos válaszcsapás jegyében... Természetesen háborús bűnökről beszélünk ismét.

 

Ebben a megrázó videóban a palesztin gyermekek maradványait mentik a palesztin mentők, persze látható, hogy élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedtek az izraeli terrortámadás kis áldozatai. Persze izrael terrorállamnak mindent szabad, 1-2 dél-amerikai nemzetet kivéve az egész világ hallgat, persze Magyarország sem ítéli el az izraeli háborús bűnözést. Ho, vannak ilyenkor a "keresztény egyházak"??

Bezzeg a 3 zsidó kiskatonáért ajvékolt a világ!

Emlékszünk még talán, hogy amikor a 3 elrabolt izraeli "tinédzsert" keresték, akkor hörgött az egész világ, pedig ők osztán' nem voltak szentek: katonaviselt emberek voltak, aki természetesen rasszista fotókat készítettek palesztin foglyokkal, amiken vigyorognak az ártatlan őslakosok szenvedésén. 

Folyik a szárazföldi gyilkolászás

Talán a legjobb, ha idézzük a kuricokat, akik igazi humanistaként és jogvédőként sokat foglalkoznak a palesztin holokauszttal: Rendben folytatódik az izraeli hadsereg önvédelmi gyilkolászása a Gázai övezetben, aminek eddig 316 halálos és közel 2500 sebesült palesztin áldozata van

További részletek: http://kuruc.info/r/4/130584/#ixzz37vpARTyS

Kép: a ma meggyilkolt "Hamasz terroristák"... 

Persze mindannyian tudjuk, hogy a katonailag megszálló agresszor nem cselekedhet önvédelemből, hiszen ő az agresszor. Az önvédők természetesen a Hamasz hős katonái, akik ősi fegyvereikkel próbálják visszaszerezni elrabolt földjeiket, a majdnem 2000 év után visszatérő izraeli gyilkosoktól. Mit szólnának a magyar anyák, ha az ő gyerekeiket gyilkolnák százszámra 0 vagy 1 izraeli áldozatért cserébe?

Izrael terrro-állam tehát tovább folytathatja a palesztin holokausztot, viszont a világ fő TV-i, internetes hírportáljai csak nagyon keveset adnak le a horrorból, ami Gázában folyik. Ja, az izraeli hősök sok napja már szomjaztatják is az őslakosokat. Persze ez csak a kisebb baj a fő probléma a gyermekek , nők és civilek folyamatos kivégzése, természetesen a Talmud betűinek megfelelően.

Még mutatok 1 képet az izraeli állami terroristák gyilkolásáról:

Az egyik kis áldozat a négy gyermekből Gázában. A hős izraeli hadsereg legújabb háborús bűne. Szégyen, hogy a világ, a nagyhatalmak, Magyarország, a kereszténység, a pápa, a keresztény egyházak csak kussolnak! Ez a legszebb bizonyítéka, hogy zsidó egyház és/vagy a pénzügyi háttérhatalom befolyása alatt van a világ.

Egy rasszista izraeli bejegyzése, ami kiválóan bemutatja az átlag izraeli lelkivilágát:isra.jpg

2 komment

Címkék: izrael rakéta rasszista palesztin gáza háborús bűn 4 gyermek izrael terrorállam keresztény egyházak

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-rasszista.blog.hu/api/trackback/id/tr926524617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabelbarat (törölt) 2014.07.20. 14:35:47

Én azt nem értem, hogy a palesztin terroristák miért nem érzik a felelősségüket, és a palesztin emberek miért nem vonják őket felelősségre. Elkezdenek lövöldözni a szomszédba, az meg meglepő módon visszalő.

Az nem fordult meg a fejükben, hogy nem kéne provokálni az erősebbet?

Azon hogy kinek van igaza, nem is érdemes rágódni, azt el kéne felejteni. Az adott helyzetből kell kihozni a legtöbbet, de ezzel amit a Hamas művel, csak a fát vágja a palesztin emberek alatt.

Külföldi hazaküldő 2014.07.20. 16:31:48

Kedves Uram!

Köszönöm kulturált véleményét. Értem az álláspontját, de teljesen máshogy látjuk a helyzetet. Mi demokraták, jogvédők nem adhatunk igazat az agresszor izraelnek, ahol mellesleg törvényileg van rasszizmus. Az aránytalan válaszcsapás, a fehér foszfor használata, a mindennapos megaláztatások saját ősi földjén, a telepesek terjeszkedése, izrael könyörtelen, felsőbbrendű viselkedése nem ad más esélyt a palesztinoknak.gy is úgy is éheztetik, szomjaztatják őket. Az állandóan a 70 évvel ezelőtti holokausztról szűkölő izrael és a diaszpóra zsidók most gyönyörűen bemutatják, hogy ők mekkora demokraták,illetve, hogy valójában ki az igazi rasszista a föld nevű bolygón. Tudja ön, hogy a talmud mit tanít nekik?? Tudja ön, hogy a napokban is megfenyegették a CNN TV stábját, hogy ha rosszat mernek mondani, összetörik az autójukat? Ennyire felsőbbrendűnek képzelik magukat ezek a rasszista lények. Vannak nemzetközi emberjogi szerződések. Ezek közül van, amelyik az arányos válaszcsapással foglalkozik. Izrael semmit nem tart be évtizedek óta, csak képmutatóan kiröhögi az ENSZ,de az egész világot.
Értem én, hogy ön a jelenlegi helyzetből akarja kihozni a legtöbbet. Én az ortodox zsidó rabbik - akik egyre többen vannak - véleményével értek egyet: izrael terrorállam békés megszüntetése, a föld visszaadása a jogos tulajdonosoknak, a háborús bűnösök megbüntetése. Azt kéne önnek látni, hogy olyan kétségbeesésben tartják a palesztinokat évtizedek óta, hogy így egy egész népet nevelnek mártírnak. Terrorista? Milyen terrorista az, aki 1000 kilőtt rakétával 1 embert ölt meg? nevetséges terrorista. Izrael eddig 400 embert ölt meg, akik közül 150 gyermek. Igazi nácikkal van dolgunk kedves uram.
süti beállítások módosítása